Odpovedanie na správy

Skôr ako začnete odosielať správy skontrolujte, či je vaše zariadenie pripojené k počítaču. Pripojené zariadenia sú zobrazené v oblasti stavu zariadenia. Vaše zariadenie môžete k počítaču pripojiť pomocou kábla alebo bezdrôtovej technológie Bluetooth.

Ovi Nokia Help info Odpovedanie na správy Poznámka:

Ak používate zariadenie s dvoma SIM kartami (zariadenie dual SIM), je pre odoslanie správ použitá SIM1. SIM1 je v internom držiaku SIM karty v zariadení. Ak chcete odoslať správu pomocou druhej SIM karty, vymeňte SIM karty v zariadení.

 

Ak chcete odpovedať na správu, postupujte takto:

  1. Vyznačte želanú správu v oblasti položiek a vyberte položku Nástroje > Odpovedať. Správa bude odoslaná odosielateľovi pôvodnej správy.

  2. Do textového poľa napíšte správu. Pri písaní správy sa pod textovým poľom zobrazí množstvo zvyšných znakov a počet správ, ktoré sa odošlú.

  3. Kliknite na Odoslať.

 

Ovi Nokia Help tip Odpovedanie na správy Tip:

Môžete tiež vybrať viac ako jednu správu. Vaša odpoveď bude následne odoslaná všetkým odosielateľom správ, ktorých ste vybrali.

Pravým tlačidlom môžete v oblasti položiek alebo obsahu kliknúť na správy, ak na nich chcete odpovedať, posielať ich ďalej alebo odstrániť alebo vytvoriť nový kontakt.

Odpovedanie na správy